En Hilsen Fra Den Gravide Mor

Hej… 🙂

Jeg hedder Merethe, og jeg er jo så den gravide mor, so to speak! Michael har spurgt mig, om jeg havde lyst til at skrive et indlæg til hans blog, og det kunne jeg da selvfølgelig ikke sige nej til. Det tog mig faktisk ikke mange sekunder, at sige: ”JA, det vil jeg simpelthen bare gerne!” Jeg kan desuden heller ikke stå for dén mand!

Når Michael får en ide, er han fra første sekund SÅ enormt engageret, at jeg allerede dér lige så godt kan smide hvad jeg lige måtte have i hænderne, og sætte adskillige timer af til at lytte på, og anderkende, den gode idé, i mange mange detaljer og med endnu flere små del-idéer! Det er dog også sjældent, at Michaels idéer ikke er gode, og jeg må sige, at idéen med skabelsen af bloggen: ”Den Gravide Far” ligger allerede nummer 1 på min liste over: ”Favorit-idéer, som Michael slynger ud!”. –og det er altså en ganske ægte liste! 🙂

Michael og jeg har lige fra begyndelsen af ”Loui-eventyret” været helt 100% åbne og ærlige om vores forløb, både overfor familie, venner, kollegaer og hvem der nu ellers kunne interessere sig i at spørge ind til en eventuel familieforøgelse af The Kjeldsens. Jeg tror på, at alle vi mennesker har hver vores forskellige, måske finurlige, forsvarsmekanismer, som hjælper os igennem svære tider i livet, og i præcis dette tilfælde deler Michael og jeg den samme mekanisme: Vi har haft de samme behov for at udtrykke os åbent om stort som småt igennem vores forløb. Det virker naturligt for os, og vi er dybt taknemmelige over alt den (ALT DEN!) støtte, trøst og generelle oprigtige interesse, som vi har modtaget fra alle vi overhovedet kender i hele verden! U-BE-SKRIVELIGT meget kærlighed! Den er kun blevet større, af at være blevet delt med os!

Jeg elsker ”Den Gravide Far” af flere årsager…

-Naturligvis fordi at han er ”gravid” med vores fælles barn, Loui… Underlig sætning, som jeg egentlig aldrig havde forestillet mig at jeg skulle skrive, men det er jo sandheden… På en måde…

-Michael, (og jeg selv), bruger bloggen som et terapeutisk middel, når vi via de forskellige indlæg kommer ud med tanker og frustrationer, som vi måske har båret rundt på i længere tid. Der er ligesom et eller andet over at ”råbe” noget ud til verden, på dén her måde! Det er befriende.

-Og ikke mindst elsker jeg, at ”Den Gravide Far” naturligvis har til hensigt, at hjælpe alle mennesker i hele verden(!), som skulle stå i en lignende situation, og også må kæmpe for at få lov til at dele sin enorme kærlighed med et bette lille nyt menneske. ”Den Gravide Far” sender håb og kærlighed ud i cyberspace, og det elsker jeg ham for.

Tak fordi at du brugte et par minutter af din tid på at læse hvad jeg havde på mit hjerte præcis lige nu!

Kærlig hilsen

Merethe – Den Gravide Mor!