Ikke-kategoriseret

En julesweater til Loui!

Glædelig jul ♥

Så blev det endelig min yndlingstid på året – December måned! Du har nok lagt mærke til at jeg har været i julestemning rigtig længe og nu er der ingen, der kigger mærkeligt på mig, når jeg kommer anstigende i mine julesweatre 🙂 Jeg er efterhånden ved at have så mange på lager at jeg kan have en ny på hver dag hele ugen! Jeg sad faktisk og kiggede på julesweatre til babyer i dag, for det skal da ikke være nogen hemmelighed, at jeg håber, at det er en tradition jeg kan give videre til Loui ♥ Det kan godt være at han i starten måske vil synes at hans far er lidt småtosset, meeeeeen med tiden skal han nok lære at elske juletrøjer lige så højt som jeg 🙂

 

Lørdag havde jeg det sidste job inden jul. Det var et rigtig stort delmål for mig, og samtidig var det faktisk også et job, som jeg havde frygtet en smule! Ikke fordi at jeg var nervøs for at jeg ikke kunne klare det, men det var simpelthen dét, at jeg skulle være ”langt” væk fra Merethe. Prøv lige og tænk tanken at hun var gået i fødsel imens jeg stod og spillede! Det skete heldigvis ikke, og nu har jeg ikke flere planer som gør at vi skal være langt væk fra hinanden inden at Loui melder sin ankomst ♥

Søndag var vi hos min søster og svoger i Aalborg hvor vi rigtig skulle julehygge med hele familien <3 Det var simpelthen så hyggeligt, og tror da nok lige på at jeg fik spist min andel af æbleskiver og mandariner 🙂 Derudover spillede vi pakkespil hvor der ”heldigvis” kom et par gaver med hjem. Vi har vel på et eller andet tidspunkt i vores liv alle sammen prøvet ikke at vinde noget som helst i pakkespil. Man bliver sååååå skuffet 🙂 Og det endda selvom pakkerne ofte indeholder en rulle toiletpapir, en pakke mindre kønne servietter eller et stearinlys.

Den her uge bliver rigtig spændende, for på torsdag skal jeg en tur til Fertilitetsklinikken i Skive, hvor jeg skal lave interview til ”Den Gravide Far Podcast”. Det glæder jeg mig meget til, og på en eller anden måde har jeg lyst til at tage en stor gavekurv med til dem, for det er jo takket være deres arbejde at Merethe og jeg om under en måned kan kalde os forældre! ♥ Jeg tror dog samtidig også at det bliver lidt mærkeligt at komme på klinikken igen. Vi har jo brugt en del tid der 🙂

I morgen lander der forresten et nyt afsnit af podcasten ♥ Har du ikke hørt de tidligere, kan du gøre det her!

I sidste uge lagde jeg et ”gravidbillede” på instagram af Merethe, som Maria fra Original Linesefterfølgende tegnede ♥ Det er blevet en virkelig flot tegning, som vi begge er enormt glade for ♥ Original Lines er et firma fra Randers, som laver fødselsplakater af baby med håndtegnede streger, og efter min mening er det virkelig de flotteste på markedet! Du kan se mere om Original Lines her!

Husk i øvrigt at du stadig kan deltage i konkurrencen om Cana Buttenschøns nye bog på min instagram!

Nu vil jeg sætte mig på sofaen sammen med Merethe og se det nyeste afsnit at ”Tvillingerne & Julemanden” ♥

Ha’ en dejlig aften!

Kærlig hilsen

Michael – Den Gravide Far

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *