Blogindlæg

De gode gamle traditioner!

I dag er det tirsdag, og det har været en fin én af slagsen. Solen har skinnet over Randers det meste af dagen, og trods en computer, som har drillet mig lidt på job, er der ikke noget, som kan slå mig ud i tiden. Hallo, jeg skal jo snart være far!

I sidste blogindlæg fortalte jeg lidt om den store figur af ”nøddeknækkeren”, som vi købte i weekenden. Det har fået min hjerne i gang med at tænke over det der med traditioner, og hvor vigtige de egentlig er, og har været i mit liv.

Det kan f.eks. være traditioner omkring højtiderne. Jeg husker især den helt specielle følelse, som strømmede igennem min lille barnekrop, hver gang vi besøgte min farmor og farfar i juletiden. Duften i hjemmet havde forvandlet sig til en blanding af gran, mandaringer og de traditionelle julesmåkager, som min farmor altid bagte, og bager endnu. Det er som om, at jeg skal gøre mig mere og mere umage for at få den helt samme følelse frem i kroppen, jo ældre jeg bliver. Det var ligesom bare nemmere, som barn. Lidt ligesom december måned. Den sneglede sig jo afsted. I dag går alt bare så stærkt, og det er svært at følge med tiden!

Jeg husker også nogle rigtig gode stunder, jeg havde med min far, imens min mor arbejdede om aftenen. Vi spiste nemlig altid mannagrød og så ”Sværdet i stenen” imens, og den tegnefilm får stadig min hjerne ledt hen på smagen og duften af mannagrød.

Jeg er sikker på at de fleste kender til følelsen af sådan nogle minder, og jeg vil i hvert fald gøre mit til, at Loui får en masse gode minder om sin barndom. Både fra højtiderne og fra vores mange ”herreaftner”, som vi nok skal have, imens Merethe er ude og synge. Måske skulle jeg tage et billede af ham og Hr. Nøddeknækker hvert år til jul… Bare han nu ikke er bange for den, den er jo lidt stor og faktisk også lidt skræmmende 🙂

Kender du det der med, at man flere gange har aftalt, at nu skal man have dét der og dét der gjort, men så er det lige som om, at før man får set sig om bliver det aften, og så fik man det heller ikke lige ordnet dén dag…?! –Sådan har vi det med hospitalstasken lige pt. Jeg ved, at jeg flere gange her på bloggen har nævnt, at nu har vi aftalt at få den pakket og gjort klar, uden at vi har fået gjort noget ved det. Jeg tror at det er fordi at hele den der hospitalstaske bare er så surrealistisk… Vi har læst en masse om hvad man bør have med på hospitalet, men det er bare så svært at forestille sig, at der kommer til at være et lille bitte menneske inde i den bodystocking eller i den lille bitte ble i str. 1. Jeg er dog helt 100% sikker på, at NÅR vi får pakket, så kommer vi til at pakke alt alt alt for meget i dén taske! Vi har fået at vide af jordemoderen, at Loui er en stor gut, (det var han i hvert fald ved sidste jordemoderbesøg), så hvilke størrelser skal man lige pakke…?! Og hvad nu hvis han får det varmt, så er vi næsten nødt til at pakke sommergarderoben med også. Det kan vi jo ikke vide.

Uanset hvad, så skal han nok komme ud, og han skal nok også blive svøbt i et eller andet. –Altså bortset fra at det aller bedste jo altid er hud-mod-hud kontakt. Det har vi lært til familieiværksætterkursus, så det skal vi også lige prioritere. Vi har sidste kursusdag i morgen, hvor vi skal vises rundt på fødegangen. Måske er der nogen, som er ved at føde, når vi kommer derop!

Jeg glæder mig til at fortælle om turen i mit næste indlæg ♥

Ha’ en dejlig aften!

Kærlig hilsen

Michael – Den Gravide Far

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *