Blogindlæg

Juletræet med sin pynt!

Så blev det søndag, og en dag, som vi begge har set frem til <3 Det er nemlig i dag at vi er begyndt og pynte til jul herhjemme. Det er også i dag at vi har hentet juletræ! Det er selvfølgelig liiidt længe, det skal stå inde, men vi fik besked på at et par panodil og en halv liter vand om dagen, så burde det kunne holde sig pænt længe.

Vi har fundet et sted ved Randers hvor vi altid henter vores juletræ. Det er et rigtig flot sted, som hedder Carlslund Plantage. De har Danmarks største fæld selv-område og så har de den hyggeligste julestue. De har også en åben stald hvor man kan møde heste og æsler og for liiige at gøre oplevelsen endnu mere juleagtig, så har de ægte RENSDYR ♥ Der er også mulighed for at købe en masse godt til ganen! Jamen altså helt igennem er det bare et mega hyggeligt sted og det er en helt fantastisk tradition som vi holder meget af.

Vi havde i forvejen besluttet os for at vi i år ville vælge et træ, som var fældet, frem for selv at fælde det. Der er nemlig et lille stykke at gå for at nå hen til det sted hvor man kan fælde selv, og med størrelsen på Louis babyhule, var det nok godt nok at vi valgte ikke at gå så langt. Vi fandt et træ som vi forelskede os i med det samme. Der var bare et problem. Det var enormt højt! Intet problem – vi fik dem bare til at save lidt af i bunden ude på plantagen så vi var sikre på at det kunne være i vores stue. Jeg skulle jo nødig ende som Krummefar hvor de slet ikke kan få træet ind i huset 🙂

Da vi kom hjem måtte jeg dog alligevel hive saven frem! Træet var aaalt for højt, og mit øjemål er åbenbart ikke så godt som jeg havde troet. Haha..! Men NU står det der, og vi elsker simpelthen det juletræ! Faktisk er vi begge enige om, at det er det flotteste juletræ vi har haft til dato! Nu skal det bare pyntes, men det venter vi nok med til i morgen! Prøv lige at tænk på, at næste år, når vi skal ud og hente juletræ, så har vi Loui med i en barnevogn – det er sku lidt vildt ♥

Det er dog svært at sige helt med sikkerhed, om dette, Julen 2018, bliver vores sidste jul som en familie på to, eller om Loui kan finde på at komme til verden lidt før tid.

Carlslund Plantage er helt klart et sted som er et besøg værd! Du kan læse mere om stedet her!

I går stod faktisk også lidt i julens tegn – vi var nemlig ude og hente pyntegrønt og andre ting til juledekorationerne. Vi fandt den flotteste ”Nøddeknækkeren” som vi bare måtte eje ♥ På vej hjem talte vi om, at det var en figur som vi altid ville finde frem til juletid, og forhåbentlig bliver det en tradition som Loui vil huske fra sin barndom når han bliver stor. Vi har jo alle de der små traditioner, især fra højtiderne. Noget bestemt julepynt, som altid hang det samme sted, eller nogle bestemte retter mad. Uanset hvad så håber jeg virkelig oprigtigt at Loui bliver lige så vild med julen som hans forældre er ♥

Forresten er jeg blevet færdig med indspilningen af den nye episode af ”Den Gravide Far Podcast”, det er kapitel 2 i vores fertilitetsrejse. Du kan høre den her!

Nu vil vi sætte os på sofaen og se en julefilm ♥

Ha’ en dejlig aften!

Kærlig hilsen

Michael – Den Gravide Far

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *