Blogindlæg

Babyshower, æbleskiver og Pelle Hvenegaard!

Så blev det mandag, og sikke en weekend ♥ Jeg har i lang tid gået med hemmeligheden om, at der ville blive afholdt babyshower for Merethe i lørdags. Og som du nok kunne læse i bloggen i lørdags havde jeg bestemt, at vi skulle ud og købe en ny lyskæde for at aflede Merethes opmærksomhed, imens familie og venner var i fuld gang med at pynte hytten op til babyshower ♥

Da vi kom hjem bemærkede Merethe heldigvis ikke noget før vi kom ind i køkkenet og hun kunne se blå balloner i hele stuen ♥ Hendes reaktion var priceless og hun blev rigtig glad og rørt over alle dem der var kommet for at fejre hende og Loui, og bade dem i gaver og pynt! Det havde været et helt fantastisk babyshower hvor der bl.a. blev lavet en gipsafstøbning af Merethes mave, hvor der efterfølgende blev skrevet små hilsner på af alle gæsterne ♥

Derudover fik vi simpelthen så mange fantastiske gaver til Loui. Det var fuldstændig som juleaften, og vi lod faktisk også gaverne stå fremme til om søndagen, så jeg fik lidt samme følelse, jeg havde som barn, når jeg stod op dagen efter juleaften og skulle lege med alle mine gaver ♥ Udover de flotte gaver er jeg virkelig nødt til at give min mor en masse ros for det flotte frugtfad hun havde lavet til festen. Hun havde lavet Loui ud af en mandarin, og en barnevogn ud af en melon, som mandarin-Loui kunne ligge i, imellem bær og frugter 🙂 Jeg er da i hvert fald ikke i tvivl om hvor jeg har mine kreative evner fra ♥

Jeg havde i forvejen aftalt med min far at vi skulle køre en tur imens tøserne hyggede sig. Det endte med at vi var på landtur i 3 timer hvor vi bl.a. tog ud og så Clausholm slot, der hvor de optager ”Den Store Bagedyst”, og turen sluttede af på Memphis Mansion i Randers hvor vi fik lækre burgere! ♥

Da jeg fik fri fra arbejde i dag tog jeg direkte op til Merethes farmor for at få eftermiddagskaffe. Merethe var taget derop i forvejen for at lave æbleskiver! Faktisk har det været en tradition tilbage fra Merethes barndom, at der altid skal laves hjemmelavede æbleskiver op til jul og udover at det selvfølgelig er rigtig hyggeligt, så ender det aaaaaaltid med at hun har 60-100 stk. med hjem ♥

I dag var ingen undtagelse! Da jeg kom derop var de i fuld gang med æbleskiveproduktionen, og derefter skulle de selvfølglig prøvesmages! Jeg tror aldrig at jeg får brug for at spise noget nogensinde igen!!! -Men mon ikke at der alligevel ryger en 7-8-10 stykker indenbords til aftenskaffen alligevel 🙂 Haha!!! Hvis jeg da kender mig selv ret! Jeg glæder mig til alt ved jul, og én af julens glæder er helt klart æbleskiver ♥ Apropos julen har vi også købt Louis første julesok! Den er godt nok ikke så stor, men jeg tænker, at den bliver noget større når han bliver ældre ♥ Der kan da lige klemmes en sut derned.

Nu er vi så kommet hjem og Merethe ligger på sofaen og slår mave! Jeg er sikker på at klokken ikke bliver mere end 19.45 før Merethe falder i søvn! Jeg sidder og planlægger interview til i morgen. I morgen skal vi til foredrag med Pelle Hvenegaard! Det glæder jeg mig enormt meget til, for han har, om nogen, haft fertilitetsbehandling tæt ind på livet. Jeg er spændt på at høre om hans rejse, og om jeg kan genkende nogle af de samme ting, som han helt sikkert har følt igennem deres forølb. Jeg har aftalt med Pelle, at jeg skal interviewe ham til min podcast, så har du snart mulighed for at høre ♥

Nu vil jeg sætte mig på sofaen og lade op til at Danmark skal spille landskamp imod Irland!

Ha’ en dejlig aften!

Kærlig hilsen

Michael – Den Gravide Far

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *