Blogindlæg

Den Gravide Far – Nu som podcast!

Det er blevet søndag… Bagerens fødselsdag, endda! 🙂 Nogle af jer har måske været i byen i går og spist en masse Mortens and, men det fik vi jo i torsdags. Vi har haft en travl weekend!

Det er en rigtig dejlig følelse, at vi får ordnet mere og mere herhjemme i huset, i takt med at Louis ankomst kommer tættere og tættere på. Vi har fået ryddet op i garagen, og skal have en masse affald kørt væk i morgen. Det virker næsten som om, at skuldrene bliver 5 kg. lettere, når man får ordnet sådan nogle små projekter. Især fordi at vi så for alvor kan begynde at fokusere på den vigtigste ting – Nemlig at få pakket dén hospitalstaske!!!!!! 🙂 Skulle Loui nu melde sin ankomst for tidligt, så sker der nok heller ikke noget ved at man ikke har alt i tasken klar, og tænkt også lige på hvad de gjorde i gamle dage… Der var der nok ikke noget som hed ”hospitalstaske” og alle mulige websites, hvor man kunne læse om de 117 forskellige ting, som den helst skal indeholde. Jeg tror at vi i dag let lader os rive med af ”regler” for hvad man skal og bør gøre, for at være de helt perfekte forældre… Og hvem vil ikke gerne være det?! Jeg stikker nogle gange lige en finger i jorden, og tænker på, at Loui har jo allerede det vigtigste overhovedet – Nemlig en mor, en far og en masse kærlighed. (-Og lige et par bleer, ellers bliver det noget svineri) 🙂

Men nu lever vi jo altså ikke i 1500-tallet, så derfor har vi selvfølgelig også nogle ting klar, som måske ikke lige med det samme er Louis behov, men som kan gøre hverdagen lidt lettere for et par nyudklækkede lykkelige forældre. Vi er f.eks. snart ved at være i bund med tøjvasken, som har stået på her i den sidste uges tid. Det er så fascinerende at stå med det lille bitte tøj i hænderne. Det er slet ikke til at forstå, at inden længe, bliver det fyldt ud af et lille menneske. ET MENNESKE! Som vi har lavet… Med en masse dejlig og uundværlig hjælp fra de dygtigste mennesker! Og nu vokser han bare derinde i Merethes mave, lige bag ved maveskindet. Når man tænker over det, sådan VIRKELIG tænker over det, så er det da fuldstændig fantastisk og et vaske ægte mirakel, hver eneste gang et barn bliver født <3

Jeg har taget en beslutning! Jeg har tidligere nævnt min beslutning, men nu går den fra tegnebordet til virkeligheden! Jeg har lavet Den Gravide Far som podcast. Til dagligt er jeg radiovært, og det audiolige medie giver selvfølgelig meget mening for mig. Jeg har valgt at lave podcasten af flere årsager. Du kan nemmere være på farten, og stadig lytte med på forskelige blogindlæg, vores fertilitetsrejse, eller hvad der nu giver mening for dig. Jeg vil også arrangere interviews med personer, som måske selv har været igennem fertilitetsbehandling, eller er midt i det. Og så er det selvfølgelig også lettere at udtrykke mine følelser når jeg taler, fremfor når jeg kun skriver. Du kan høre første episode herunder eller her!

Nå… Det er søndag efter en lang og travl weekend, og vi skal bare slappe af og måske spise lidt lækkert! Vi skal selvfølgelig se genudsendelse af Den Store Bagedyst, som vi ikke fik set i går. Der hører sig lidt kage til <3

Ha’ en dejlig aften!

Kærlig hilsen

Michael – Den Gravide Far

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *