Blogindlæg

Tøj til tørre og Testamente!

Så blev det ”ugedag” og Merethe er nu i uge 33! YES – Det er så vildt! Nu varer det godt nok ikke længe ♥ Loui er ca. på størrelse med et salathoved… Eller en grillhandske, hvis det da er lettere, at forholde sig til, hvis man er mand 🙂

Vi er i fuld gang med at vaske alt det nyindkøbte, og brugte, tøj, som Loui jo skal have på, så han ikke kommer til at fryse sin bette krop. Jeg er vidst kommet til at misbruge E-bay en lille smule, den seneste uge. Der er i hvert fald røget noget tøj over disken på den konto. Vi har købt nyt, og vi har også købt nogle lækre brugte ”pakker”, og har endda fået lidt også, så der er nok at tage af. -Men ER der så nok?! Det er ikke nemt at vide, om man har nok af det hele, og der er mange tanker, som har betydning for tøjvalget… Det er jo vinter – ja, men bliver der skide koldt?! Hvor stor er han lige, når han ankommer…?! Nogle børn springer jo nærmest direkte til konfirmationstøjs-størrelser med det samme, og andre bruger babyborn dukketøj de første mange måneder… Eller… Det forestiller jeg mig i hvert fald 🙂 Nogle folk snakker også om et ”koldt” eller et ”varmt” barn. Hvis nu Loui bliver ”varm”, hvad så med alle de langærmede body’er, vi har….?! For ikke at snakke om alt uldtøjet…

Vaskemaskinen kører på højtryk, og det er jo da også begrænset, hvor meget, der kan være på tøjstativet af gangen. Og tøjklemmer… Vi var ved at gå helt i krise, over hvor mange tøjklemmer, man egentlig skal bruge for at hænge alle de små body’er op, og vi var enige om, at børnefamilier åbenbart måtte have overflod af tøjklemmer, for at få det hele hængt pænt. MEN… Så fik vi lige et godt råd, fra en af mine super skarpe læsere af bloggen… ♥ Body’er kan selvfølgelig bare hænges på med knapperne i bunden, så man slipper for at skulle fylde tøjstativet med klemmer. Så nu er vi ligesom i gang, og noget af tøjet er allerede klar til ankomst!

Jeg har vidst nævnt den nye bog, vi har fået, af Cana Buttenschøn: ”40 uger inden”, og den har vi kigget lidt i dag. Den er skrevet med masser af humør, og så er det fedt, at man kan slå op og læse om præcis dén uge, man er i. Jeg laver en konkurrence på bloggen i morgen, hvor du altså kan vinde et eksemplar af denne herlige og sjove bog ♥

I dag var vi endnu engang til ”Familieiværksætter-kursus”, hvor der var oplæg fra en socialrådgiver og fra en advokat. Vi hørte lidt om hvilke muligheder for hjælp der tilbydes af kommunen, hvis man har behov for det. Det er en rar sikkerhed at have, og samtidig noget, man ikke lige havde overvejet, nu hvor der er så mange andre ting at tænke på i forhold til Loui ♥ Advokaten fortalte om hvilke rettigheder man har som gift eller samlever, i forhold til hvis man f.eks. engang bliver skilt. Det var spændende, men samtidig også lidt angstprovokerende, fordi at dét emne ligger os så fjernt. Vi skal jo være sammen resten af vores liv ♥

Det var også dejligt at se vores ”klasse” igen, nu hvor vi har mødt hinanden én gang før… Ja, ”klassen” er jo vores hold, som vi følges med alle gangene, frem til at vores børn er ca. 2 år!

Nå! I aften står den på vaske ægte gourmet… -Vi skal nemlig have toast med flødehavarti og skinke 🙂

Ha’ en dejlig aften!

Kærlig hilsen

Michael – Den Gravide far

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *