Blogindlæg

Lyskæden skal op!

J-dag og weekenden står for døren og endnu engang bliver det en lidt travl weekend. I dag var jeg ude på et spillejob og jeg skal igen i morgen og på søndag. Der bliver tryk på! 🙂 Jeg tog mig selv i flere gange i løbet af i dag i at stå og smile helt vildt. Det var ikke fordi der skete noget sjovt imens jeg spillede, men simpelthen fordi at jeg stod og tænkte på, at vi snart skal være forældre! Det er vildt at man sådan ud af det blå bare kan blive ramt af sommerfugle i maven og en kæmpe glædesrus ♥

I morgen skal Merethe på job. Det bliver lidt spændende og se hvordan det kommer til at gå, for hun har nemlig ikke været ude og synge i næsten en måned. Heldigvis er det ikke så langt væk fra hvor vi bor, så det dér med at køre rigtig langt om natten, det slipper hun for ♥ Jeg er så glad for at de jobs jeg har i weekenden er tidligt færdige, for jeg kan godt li´, at jeg ikke skal noget om aftenen, når Merethe er ude, hvis der nu skulle ske noget. Næste weekend skal jeg til fyn og spille. Det er heller ikke sent færdigt, men jeg må da indrømme, at jeg ikke er specielt glad for at skulle så langt væk hjemmefra. Mon ikke at det nok skal gå alligevel ♥

I eftermiddag var vi lige inde og kigge lidt på Louis værelse for at ligge en plan! Som jeg har skrevet tidligere, så er vi jo blevet enige om, at vi skal være klar med det hele 1. December. Lige nu har vi travlt med at få styr på alle udenomstingene, inden at vi for alvor kan koncentrere os om værelset ♥ Det er virkelig en dejlig proces at være igennem. Merethe har gang i en masse projekter inde i huset. Alle de andre rum skal også gøres klar til at 2 bliver til 3, og jeg koncentrerer mig om alt det udenfor, i haven, i skuret og i garagen! Jeg tror virkelig, at vi bliver glade for at vi ikke skal koncentrere os om at ordne alle mulige ”ligegyldige” ting inde i huset og udenfor, når først Loui er kommet!

Herhjemme elsker vi julen, og vi glæder os begge rigtig meget til december måned ♥ For noget tid siden talte vi om hvornår vi egentlig kunne tillade os at hænge vores lyskæde op i piletræet midt på græsplænen. -Og dén på vores terrasse! Vi blev enige om, at vi ville vente til den første frost kom. Det gjorde den jo faktisk sidste weekend, hvor der var lidt snedrys, men det var så først i dag at vi fik hængt lyskæden på terrassen op 🙂 Den til piletræet ligger på loftet, så den må vi lige op og hente! Ikke i dag… Måske i morgen…

Nu vil vi sætte os til rette i sofaen og glæde os til at der kommer ”Vild Med Dans”! Jeg vil også lægge min hånd på Merethes mave, og mærke, om Loui danser lidt med derinde ♥

Ha’ en dejlig aften ♥

Kærlig hilsen

Michael – Den Gravide Far

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *