Blogindlæg

Barnevogn og netværk!

I går gik Merethe ind i uge 32, og nedtællingen til Louis ankomst er for alvor gået ind i slutfasen. Jeg er rimelig glad for at vi ikke har valgt at lave en pakkekalender, ligesom i december, for det havde godt nok været mange pakke jeg skulle have skaffet så, og i sidste ende havde det nok også været rimelig dyrt!

Nå, jeg lovede et referat af vores tur på ”Familieiværksætter kursus” i går! Det var nemlig i går at vi skulle mødes med en sundhedsplejeske og en masse andre nye førstegangsforældre. Det er også dét, man i gamle dage kaldte ”fødselsforberedelse”! Det var virkelig en spændende eftermiddag og aften. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed at både Merethe og jeg havde det fuldstændig som om at vi startede i en ”ny klasse” og skulle mødes med vores klassekammerater for første gang!

Det gik heldigvis rigtig godt, og alle var simpelthen så søde! Planen er ,at vi skal samles 4 gange mere inden vi alle sammen bliver forældre. Her vil vi få gode råd og vejledning – ja generelt bliver klædt ordentlig på inden at alle vores babyer kommer til verden ♥ Når alle har fået deres babyer, skal vi igen mødes nogle gange. Jeg syntes det er rigtig dejligt at vi har muligheden for at mødes på den måde og skabe et netværk af mennesker, som står i fuldstændig samme båd som os selv.

Noget af det vigtigste er i livet er det netværk, man formår at få opbygget. Det kan både være familiemæssigt, arbejdsmæssigt, fritidsmæssigt og nu også i forbindelse med familieiværksætterne!

I dag er det torsdag og hvilken dejlig én af slagsen! Vi har nemlig været forbi Ønskebørn i Randers og har bestilt Louis kommende barnevogn ♥ Det er virkelig et delmål som vi begge har haft længe, og hvor er det bare fantastisk endelig at kunne sætte flueben ved det! Vi fik en rigtig god betjening af Frank, som har Ønskebørn i Randers sammen med sin kone. Han gennemgik samtlige barnevogne fra top til tå med fordele og ulemper, og efter lidt betænkningstid faldt valget på en Emmaljunga Big Star Supreme – faktisk er det en vogn, som vi har været forelsket i længe, så det føltes 100% rigtigt at vælge netop den ♥ Nu glæder vi os bare til at den kommer hjem!

Ha’ en dejlig torsdag ♥

Kærlig hilsen

Michael – Den Gravide Far

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *