Blogindlæg

Det er okay at vise følelser!

Så blev det mandag og jeg er startet på job igen efter en god ferie. Det var egentlig rart nok at komme tilbage selvom man vel altid godt liiige kunne bruge en dags ekstra ferie 🙂

Den her uge bliver rigtig spænende! I morgen skal jeg til møde om et projekt her til bloggen. Det er et stort projekt som jeg glæder mig meget til at præsentere for dig snarest ♥ På onsdag skal vi til familieiværksætter-kursus, som er et forløb Randers Kommune tilbyder alle førstegangsgravide i kommunen, hvor der bl.a. er fødselsforberedelse, rundvisning på fødegangen og en masse andre spændende informationer om fremtiden som forældre. Det er noget vi glæder os enormt meget til!

Jeg vil gerne sige tak! Tak til alle jer, som følger med her på bloggen, og tak til alle, der skriver en masse spørgsmål til mig. Det betyder rigtig meget, og jeg føler, at det jeg laver bliver taget godt imod. Da jeg startede bloggen var det med henblik på at fortælle vores historie igennem fertilitetsbehandling og samtidig komme med råd om dét at være i fertilitetsbehandling og tiden som ”Den Gravide Far” ♥

Selvom det nu er lykkes Merethe at blive gravid, så kan jeg godt mærke, at vores ”fertilitetsrejse” stadig sidder rigtig dybt inde i min krop og det er noget, som jeg næsten dagligt stadig tænker på. Jeg ser det ikke som en træls eller frustrerende udfordring mere, men derimod som en oplevelse, jeg gerne ville have været foruden. Nogle gange kan jeg godt føle mig helt forvirret over mine følelser. For jeg glæder mig så meget til at Loui kommer til verden, men samtidig har jeg følelsen af at det hele er så uvirkeligt! Jeg tror oprigtigt først at det går op for mig den dag vi står med Loui i armene ♥

I weekenden faldt jeg over et billede på instagram som én af jer følgere havde lagt op! Det er et billede, som har siddet printet i hovedet på mig siden, og det er et billede, der vækker så mange følelser i mig! Det er så rørende at læse jeres historier, men jeg sidder også med et kæmpe håb for jer alle sammen at jeres drøm må lykkes. Jeg har været der selv! Jeg kender tankerne, frustrationerne og hele den umenneskelige rejse det er at være igennem fertilitetsmøllen. Billedet, som var lagt op på instagram, var et billede af manden i forholdet, som sad og græd pga. frustrationer over at drømmen om børn ikke var gået i opfyldelse endnu ♥ Det gjorde mig oprigtigt ked af det, for jeg kan genkende det så meget. Hele vejen igennem vores forløb prøvede jeg at holde humøret højt og sørge for at vores skib stadig sejlede, selvom vi hele tiden ramte det forbandede isbjerg og tingene ikke lykkedes! Men til sidst nåede jeg bare et punkt hvor jeg ikke kunne mere. Hver gang jeg tænkte på fertilitet, hver gang jeg talte om fertilitet og hver gang jeg så fædre med deres børn var jeg ved at begynde at græde! Det virkede som den sværeste prøve i hele verden som vi skulle igennem før vores ønske gik i opfyldelse.

Selvom at man er mand igennem et fertilitetsforløb og man kæmper med sin mandighed for ikke at tabe ansigt, så HUSK: Det er okay at vise følelser ♥

I den her uge sætter podcasten: ”The Far Side” fokus på fertilitet, set fra mandens synspunkt! De har Pelle Hvenegaard som gæst, og det er helt sikkert et lyt værd! Du kan finde det her!

Ha’ en dejlig aften!

Kærlig hilsen

Michael – Den Gravide Far

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *