Blogindlæg

Gad vide hvad babyen tænker?!

En dejlig weekend er ved at nå sin ende, og så startede dagen i dag endda med, at vi vågner op til sne i morges ♥ Burde jeg fejre det ved at tage min ny-indkøbte julesweater på, på job i morgen eller vil det alligevel være lidt for tidligt?!

I går var vi til fødselsdag ved familien. Det var en rigtig hyggelig dag og da vi kom hjem på sofaen, tændte vi for det store Knæk Cancer show på Tv2. Det er så vildt og rørende at et helt land kan stå så flot sammen og samle så mange penge ind til kræftforskning og behandling, så man forhåbentlig engang kan få bugt med den åndsvage sygdom!

I dag var vi til barnedåb ved Merethes fætter og hans kones søn. Det var en helt fantastisk fest med en masse dejlig mad og en masse hygge ♥ Og så var det jo den sødeste lille dreng, der skulle døbes Lauge. Det var første gang vi mødte ham, men det kunne man ikke mærke på ham da vi så hinanden. Da jeg ”dikke dikkede” ham på kinden tog han fat i min finger og smilede over hele femøren ♥ Der smeltede mit hjerte fuldstændig og mange gange i løbet af dagen kunne jeg heller ikke lade være med at tænke på Loui og på hvor meget jeg glæder mig til at møde ham!

Noget som jeg ikke kunne lade være med at tænke på i løbet af dagen var: ”Gad vide om babyen kan fornemme, at det er ham eller hende man holder festen for?”! Der er nok ikke nogen tvivl om at han kan mærke den ekstra opmærksomhed, som han får i løbet at festen. Eller i hver fald måske bemærker de mange mennesker, som er samlet. Og det kunne være mega sjovt at vide hvad babyen tænker når den ligger i sin stol og kigger på alle gæsterne under dåbsfesten ♥

I næste uge skal vi videre med projekt ”Klargørelse til Louis ankomst” 🙂 Vi har aftalt at gøre tasken klar til sygehuset. Nogle vil måske mene, at det er i rimelig god tid, men hey – bedre at være i god tid end slet ikke være klar når Loui melder sin ankomst 🙂 Derudover begynder vi at gøre Louis værelse 100% færdigt, og få styr på de sidste ting i næste uge! Vi har aftalt at vi senest vil være færdige med at ordne alle tingene den 1. december.

I morgen kalder arbejdet igen, og jeg glæder mig egentlig til at komme tilbage på pinden efter en skøn og afslappende ferie!

Ha’ en dejlig aften ♥

Kærlig hilsen

Michael – Den Gravide Far

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *