Blogindlæg

En særlig glød?!

Så blev det lørdag og en dejlig ferie i sommerhuset har nået sin vejs ende. Det var så rart bare at kunne trække stikket og få slappet af, men samtidig også få klaret en mange praktiske gøremål i forhold til Louis ankomst ♥

Nu er vi så kommet hjem og en indholdsrig weekend venter forude. I dag skal vi til familiefødselsdag og i morgen til barnedåb, med en lille dreng. Det bliver så hyggeligt, og det skal da ikke være nogen hemmelighed, at selvom der er længe til at vi selv skal holde barnedåb, så har vi da talt lidt om hvordan den skal holdes og arrangeres 🙂 Jeg tror at det er en meget normal proces, at man gør sig nogle overvejelser om sådan en ting, i ventetiden. Merethe har jo også en masse frihed, hvor hun kan sidde og lave bordkort eller hvad hun nu kan finde på. ♥

Da vi kom hjem i går var det fuldstændig som juleaften. Der var nemlig en masse pakker, som ventede på os. Vi har, af mine forældre, fået en bedsidecrip fra Babybay som vi har ønsket os. Nogle vil måske mene at det er i ret god tid at jeg valgte at samle den, det gjorde jeg nemlig med det samme, – meeeen jeg kunne simpelthen ikke lade være. Så er der nemlig styr på det! 🙂 Derudover havde Merethe bestilt en masse tøj på tilbud, som også var kommet. Det var gået op for os, at vi manglede noget tøj i størrelse 50. -Men det gør vi bestemt ikke nu 🙂

Der var også kommet en pakke fra Sleepbag! Noget af det første vi købte til Loui var faktisk den originale Sleepbag. Det gjorde vi fordi at den har et mega fedt design, men også især fordi at den er super fuktionel til når man er på farten! -Og især til en vinterbaby! Vi vil bruge den i stedet for en lift, og den har sådan en fed feature at man kan folde den ud, og bum – så har man et legetæppe hvor man kan sætte stænger på med sansedyr ♥

Den nye pakke indeholdt en Sleepbag by car som er en kørepose til autostolen. Jeg synes, at den er helt fantastisk, og så er der en masse fordele ved den. Man undgår bl.a. at babyen får tryk pga. meget generende tøj i autostolen ♥ Der var også en The Bag, som er en pusletaske i et råt maskulint design, som passer perfekt til manden! Så nu er tasken til sygehusturen sikret ♥ Jeg elsker den! Jeg anbefaler helt klart Sleepbag som produkt, og du kan læse meget mere om det her!

I morges fik jeg ”Minmave mailen” som bl.a. handlede om en særlig glød, man ofte ser hos gravide kvinder!

Jeg synes virkelig, at der er noget om snakken. Lige fra dag 1, hvor Merethe blev gravid, er det som om, at der er sket noget med hendes glimt i øjet og hendes udstråling. Selvfølgelig er der også sket noget med hende mave (surprise) 🙂 Jeg kan i hvert fald mærke på mig selv, at der er sket en dejlig form for nyforelskelse efter at Merethe blev gravid ♥ Én af faktorene er jo nok at hun bærer vores søn i maven, men jeg elsker at se Merethe gravid! Hun har en glød og en charme som jeg slet ikke kan stå for, og så gør hun det jo helt fantastisk ♥

Ha’ en dejlig lørdag!

Kærlig hilsen

Michael – Den Gravide Far

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *