Blogindlæg

Fedt mand – SPA!

Så blev det Onsdag og vi har ”ugedag” og Merethe er i dag 30+0! Ventetiden til at blive forældre forkortes hver eneste dag, og mødet med Loui kommer tættere og tættere på! Vi glæder os så meget ♥ Det var også i dag at vi endelig fik taget os sammen til at komme i wellness på Hotel Viking i Sæby. Når vi er i sommerhuset er det blevet en tradition at vi tager til Sæby én af dagene og får slappet en masse af.

Da vi havde fået morgenmad kørte vi mod Sæby. Merethe havde købt en ny badedragt til i dag. Faktisk er det badedragt nr. 2 i løbet af hendes graviditet. Sidst vi var i Sæby var i sommerferien, og der er da sket lidt med mavsen siden da. 🙂

Efter vi havde siddet og fedet den lidt i liggestolene og i boblebadet blev vi enige om at gå op i caféen og få noget frokost. Merethe besluttede sig for at få brunch og jeg tog en burger! Én af de fedeste ting ved Hotel Vikings wellnessområde er helt sikkert tagterrassen, hvor der er et saltvandsbassin og en jacuzzi. Og så er der en fantastisk udsigt udover vandet hvor vi kunne se en masse skibe.

Nu er vi tilbage i sommerhuset igen og Merethe sidder og nyder hendes Summerbird flødeboller som hun købte den anden dag i Aalborg. (Gad vide om hun har opdaget at jeg spiste to imens hun sov i går?!) Det har været en rigtig dejlig og afslappende dag som jeg tror vi har trængt til længe! I morgen er vi blevet enige om at tage en tur til Aalborg Storcenter og kigge lidt. Så må vi se om vi får shoppet mere ind til Loui ♥

Jeg kom til at tænke på noget i dag, imens jeg lå i liggestolen i Sæby!

I alt den tid vi var igennem vores fertilitetsbehandling, og så brændende ønskede os et barn, blev vi på en måde lidt ”misundelige”, hver gang vi så andre par, som var gravide. -Og nogle gange kunne jeg godt tænke: ”De skulle bare vide hvor heldige de er!”. Det vidste de jo helt sikkert også godt. -Og hey – Det kan jo faktisk være, at de har stået i fuldstændig samme situation som vi selv har gjort. Jeg kom til at tænke på, at der garanteret er andre, som har det på samme måde, når de ser ”vores” mave nu?! På én eller anden måde ville jeg ønske at man havde en lille ”nål”, som indikerede, at man havde været igennem fertilitetsbehandling! Bare lige i sådan et tilfælde. Så kunne barnløse par se, at der er håb for dem også, og måske kunne det være en lille trøst. Måske ville det have været en lille trøst for os, dengang ♥

Husk at der i morgen kommer endnu en del af ”Vores Fertilitetsrejse”!

Ha’ en dejlig aften.

Kærlig hilsen

Michael – Den Gravide Far

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *