Blogindlæg

En vindblæsende dag på stranden!

I går skrev jeg, at vi skulle i wellness i dag. -Meeeeen… vi blev enige om at vente til i morgen. Det skyldes mest af alt, at vi kom til at sove lidt for længe i dag. Jeg tror vi trængte til det, og Merethe havde lidt svært ved at sove i går pga. halsbrand og kvalme. Da vi havde gjort os klar til dagen, tog vi en tur til stranden for at samle muslingeskaller og andre ting som vi kan bruge til at lave en uro til at hænge over Louis pusleplads. Der var så flot nede ved vandet og noooget blæsende. Vi fandt heldigvis en masse flotte skaller og nu sidder vi tilbage i sommerhuset med varm kakao og gang i brændeovnen ♥

I denne uge er det ”Knæk Cancer uge” på Tv2. Det er en uge, som plejer at påvirke mig meget følelsesmæssigt. Jeg er ikke så god til at se udsendelser om sygdom i fjernsynet og jeg ender næsten altid med at sidde og knibe en tåre. Hvis jeg skal være ærlig, så tror jeg, at jeg hører til dén kategori, som ikke er så glad for at tale om sygdommen kræft, men samtidig synes jeg selvfølgelig, at det er super vigtigt, at der bliver sat fokus på det og samlet en masse penge ind til forskning. At man kan samle det meste af en nation i en hel uge synes jeg er fantastisk! Jeg så en reklame i fjernsynet for at man kunne lave en ”Knæk Cancer Blomst”, som man kunne poste på instagram og #knækcancerblomsten og så ville Boozt.com donere 20 kr pr blomst. Derfor var det oplagt at tegne en knæk cancer blomst på Merethes mave ♥

På torsdag kommer der et program på Tv2 med Anders Breinholt, som har fulgt nogle børn på kræftafdelingen på Rigshospitalet. Det SKAL jeg se, men jeg tror, at det kun kan blive en meget følelsesladet aften. Én ting er sygdommen i sig selv, men når det er børn, som bliver ramt, er det bare så uretfærdigt og ubarmhjertigt! Jeg føler så meget med de børn og ikke mindst deres forældre, som står i sådan en situation ♥

Når man finder ud af at man skal være far, er der en masse tanker og bekymringer, der rammer, og det skal da ikke være nogen hemmeligt, at efter vi fandt ud af at Merethe er gravid, har tanken da strejfet mig flere gange, at jeg håber Loui bliver født sund og rask og forbliver det igennem hele livet! Det tror jeg er helt normalt.

Noget som jeg faktisk altid har støttet er Ronald McDonald Huset, -primært de gange jeg har været på McDonalds og købe mad (ups)… Jeg synes virkelig at det er et rigtig godt projekt, og jeg synes at det er en rigtig god mulighed for de familier, som har brug for det ♥

Nå – det var lidt tirsdagstanker fra mig til dig! Nu vil jeg tilbage på sofaen og vente på at der kommer yndlingsprogrammet om landmænd i fjernsynet ♥

Ha’ en dejlig aften!

Kærlig hilsen

Michael – Den Gravide Far

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *