Blogindlæg

Det fejres med hindbærsnitter!

Det er fredag – weekenden står for døren! I dag er en lidt speciel dag, for Merethe går fra på barsel. Eller, hun starter med 14 dages ferie og SÅ starter barslen. Det er så vildt, hvor hurtigt tiden går. Det er en dag som vi begge har set frem til rigtig længe for jeg holder nemlig efterårsferie fra i dag og i morgen går turen til sommerhuset ♥

Nu skal der bare slappes af og handles det sidste ind som vi mangler til Loui!

I går var vi til jordemoder. Det var endnu et delmål, som jeg havde set frem til rigtig længe, for sidst vi var afsted var på min fødselsdag midt på sommeren. Vi er rigtig glade for den jordemoder som vi har fået tildelt. Hun er virkelig så sød og vi føler os meget trygge ved hende. Så er det jo bare at krydse fingre for at hun er på arbejde den dag hvor Merethe skal føde.

Vi startede med at sidde og snakke om alle de spørgsmål som vi havde skrevet ned hjemmefra og så begyndte vi ellers at tale om barsel. Udover vores jordemoder var der også en studerende med til mødet. Hun var også rigtig sød. Hun begyndte at forklare lidt om hvad der skal ske når Merethe har født. Så ligger de Loui op på Merethes bryst, men hvis det ikke er muligt, af den ene eller anden årsag, så bliver det mig, der skal sidde med ham hud mod hud. Da hun sagde dét, var jeg lige ved at ”besvumse” – FUCK, det er altså lige om lidt, at vi skal være forældre, og han ligger der med sin nøgne hud mod min. Det er så vildt!!! Efter vi havde talt lidt skulle jordmoderen mærke på Merethes mave, og hvad vi troede, var en ”lille” baby vidste sig at være en lidt større én af slagsen, end vi lige havde regnet med. Hun skønnede ham nemlig til at veje omkring 1800 gram, samtidig med at hun sagde: ”Hold da op, han mærkes stor”! Var det her man skulle smide en ”farjoke” og sige: ”Det sagde hun også i går!”?! -Jeg valgte at lade være og grinte lidt i stedet for!

Da vi var færdige ved jordemoderen skulle vi hjem og besøge vores vennepar som blev forældre til en lille dreng i tirsdags ♥ Vi sad hele vejen derop i bilen og talte om hvordan vi nu ville reagere på at se den lille ny, for Merethe og vores veninde har fulgtes ad i rigtig lang tid, og så sent som i søndags sad vi oppe ved dem og snakkede om deres kommende fødsel og nu har hun pludselig født!!! Heldigvis var der ikke nogle store dramatiske tudescener ved gensynet, men hold nu kæft han er dejlig. Tænk sig, at et menneske kan være så lille og forsigtig. Det var så rørende at sidde med ham i armene og tænke på at lige om lidt er det min egen søn, jeg sidder med i armene.

Efter vi havde set babyen og spist lidt pizza tog vi hjem, for Merethe havde rigtig travlt i køkkenet. Hun skulle nemlig have bagt en masse hindbærsnitter som hun skulle have med til sine kollegaer på jobbet her til morgen og heldigvis fik jeg også nogen med på job 🙂 Uhm de smagte godt!!!

Nu vil vi hygge os resten af fredagen ♥

Ha’ en dejlig dag!

Kærlig hilsen

Michael – Den Gravide Far

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *