Blogindlæg

Præmien er en GoKart!

Så blev det onsdag og endnu en dag er gået i Djurs Sommerland, hvor vi sender liveradio fra. Jeg elsker virkelig den stemning, der er derude under ”Magisk Halloween”-ugen. Glade mennesker og en masse søde babyer 🙂 Onsdag betyder selvfølgelig også ”ugedag” 🙂 og i dag går Merethe ind i uge 30.

Det kommer tættere og tættere på, og får vi får set os om, ja så står vi med Loui i hænderne!

I går blev vi enige om, at vi i næste uge, når vi skal på efterårsferie, skal have styr på de sidste ting.

Vi lavede i vores sommerferie en liste over alle de ting vi mangler, og den skal vi have opdateret og streget i så vi ikke kommer til at købe flere af den samme ting, som vi vidst allerede er kommet til med en stak body’er 🙂 Haha. Men det betyder at i hvert fald en af dagene i vores ferie står på 100% babyshopping i Aalborg, og jeg GLÆDER mig!

I går blev et af vores nære vennepar forældre til en lille dreng. Det er simpelthen så fantastisk, og vi glæder os bare så meget til at se ham. Samtidig er det også endnu et ”delmål”, for Merethe og vores veninde har fulgt hinanden tæt igennem graviditeten, og så vidste vi også, at når de var blevet forældre, ja så er det os næste gang ♥

I går skrev jeg om mit kommende rygestop, og hvor er det fedt at der er kommet så mange kommentarer med held & lykke.. Tusind tak 🙂

I morges kom jeg i tanke om en lille sjov historie! Som lille var jeg lidt sen til at smide min ble, og mine forældre gjorde alt for at jeg skulle blive ”renlig”. En dag siger min farmor og farfar til mig: ”Michael, hvis du stopper med at bruge ble, så giver vi dig en GoKart”. Det, jeg ønskede mig allermest dengang, var en pedaldrevet gokart i sort og gul! Jeg tror virkelig at jeg blev ramt af en motivation uden lige, for efter en uge var jeg 100% blefri og gokarten var min! Jeg elskede den gokart, og ”desværre” blev den brugt så meget, at det ikke var en af de ting, som jeg har kunnet gemme til Loui fra min egen barndom! Grunden til, at jeg kom i tanke om netop den historie, var at min farmor havde kommenteret mit opslag på Facebook i går, med held & lykke 🙂 Så hvis præmien endnu engang er en gokart, så er jeg sikker på at motivationen kommer helt i top ♥

Ha’ en dejlig aften!

Kærlig Hilsen

Michael – Den Gravide Far

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *