Blogindlæg

Husk at være kærester!

Det er atter en gang blevet søndag, og vi er kommet hjem efter en dejlig tur til København.

Fredag aften skulle jeg spille til en event i København, og Merethe havde ingen spillejobs denne weekend, så derfor valgte vi at lave en tur ud af det! På forhånd var jeg lidt nervøs, for hvordan ville det mon gå med Merethes mave på turen?! Jeg havde på forhånd googlet: ”elevator og gravid”, for jeg vidste, at vi skulle bo ret højt oppe på hotellet, og Loui skulle jo nødig tage skade af en elevatortur. -Men jeg kunne ikke finde noget skrevet om at gravide ikke må køre med elevator, og 15 etager via trappe havde nok heller ikke været så populært 🙂 Fredag startede med at vi tog færgen til Sjælland kl. 9 og efter en stor og lækker morgenmadsbuffet lagde vi til. Da vi kørte fra færgen gik der ikke længe før Merethe faldt i søvn. Ja, man kan godt mærke at Merethe er blevet mere træt og energiforladt efter at Loui er flyttet ind i mavsen 🙂 Ved 12 tiden ankom vi til København, hvor jeg havde lydprøve inden vi skulle tjekke ind på hotellet. Da lydprøven var overstået kørte vi ud til vores hotel, og vi kunne få slappet lidt af inden vi skulle afsted igen om aftenen.

Normalt, når jeg har spillejob af dén størrelse, har jeg tendens til at ”stresse” mig selv pga. nervøsitet, men underligt nok havde jeg slet ikke den følelse i fredags. Tvætimod! Jeg havde rigtig travlt med at sørge for at Merethe havde det godt hele turen, og så nød jeg virkelig bare i fulde drag, at vi endelig havde en weekend sammen, hvor vi kunne tage på tur!

Om aftenen skulle vi afsted igen, og jeg havde på forhånd bestemt, at vi ville tage bilen ud til stedet hvor jeg skulle spille, så hvis der nu skete noget eller Merethe ville få det dårligt kunne vi hurtigt komme derfra i stedet for at skulle vente på en taxa. Vi ankom kl. 19.30, og jeg skulle først spille kl. 23.00. Stedet var fyldt med en masse fulde mennesker, som selvfølgelig var kommet for at feste. Normalt får jeg lidt stress af sådan nogle situationer, og har svært ved at ”slappe af”, men denne gang var noget andet. Det eneste fokus jeg havde den aften var at sørge for at Merethe hele tiden var ”i sikkerhed”, og at der ikke var nogen, der kom til at gå ind i hende og maven. Heldigvis fandt vi et sted, hvor vi kunne sidde ned inden jeg skulle spille.

Klokken blev 23, og jeg gik på scenen og leverede mit 10 minutters show. Da jeg var færdig skyndte vi os ud til bilen og tilbage til hotellet. Da vi kom tilbage til hotellet kunne Merethe godt mærke, at hun havde været i gang hele dagen, og vi blev enige om, at det var sidste gang vi gjorde sådan noget inden hun skal føde. Det var lidt hårdt for hende, og der havde også været lidt plukveer i løbet af aftenen, men det gik væk da vi lå i vores seng på hotellet. Det er så svært at vide, hvor meget og hvor lidt man kan lave under en graviditet, når vi jo ikke har prøvet det før. Det er garanteret også vidt forskelligt.

Lørdag havde vi på forhånd aftalt, at vi ikke ville skynde os hjem, men derimod tage det roligt og hygge os rigtig meget. Vi havde bestilt en færgebillet til kl. 14.15, så vi havde masser af tid til at nå det! Vi holdt et par pauser på vej til Odden og sluttede turen af med en lækker frokostbuffet på færgen. Selvom det var en hård tur for Merethe og Loui, så har det virkelig været rigtig hyggeligt, og vi har haft en rigtig kæresteweekend! -Og det er jeg sikker på er meget vigtigt at bibeholde. Altså at være kærester!

Noget, som vi har fået fortalt igennem hele vores forløb af fertilitetsbehandling, men også igennem Merethes graviditet, er nemlig, at man skal huske at være kærester. Især under fertilitetsbehandlingen hvor det hele går op i planlægning og skemaer, og hvor man ikke selv helt kan være herre over sit ”privatliv”, tror jeg, at det er meget vigtigt at man lige engang imellem stopper op og husker hinanden på, at det er af kærlighed, man gerne vil have et barn.

Så et af de bedste råd jeg kan give, ud fra vores eget forløb, er altså, at man virkelig skal huske kærlighed til hinanden og huske på at være kærester ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *