Blogindlæg

Slutspurten er sat ind!

Onsdag er = ugedag 🙂 Efteråret er rykket indenfor og Merethe er i dag gået ind i uge 29 og dermed 3 trimester! Nu er det lige før at jeg smider #stoptiden kortet, for shit der er ikke længe til nu og jeg føler godt nok stadigvæk, at der er mange ting, der skal være styr på. Idag fik vi lagt en plan om alle de praktiske ting som vi skal have styr på her i huset. Der skal f.eks gøres klar i vores skur og garage, så vi ikke har dét at tænke på, når Loui kommer til verden!

Derudover er vi ved at gøre klar til weekenden, for Loui (og Merethe) skal nemlig med til København hvor jeg skal spille til et arrangement. Det er fedt, at Loui endelig skal opleve sin far give koncert! Nu oplever han jo sin mor synge de fleste weekender 🙂 Det glæder vi os rigtig meget til, men samtidig må jeg også indrømme, at jeg er lidt nervøs. Hvad nu hvis der sker noget?! Men heldigvis er Danmark jo ikke større, end at vi ”hurtigt” kan komme til Randers, hvis der skulle ske noget, og det er jo heller ikke endnu at Loui skal ud og møde verden 🙂 De har selvfølgelig også hospitaler på Sjælland, hvis der nu skulle opstå et behov.

Hver onsdag på vores ugedag vælter det ind med mails og apps-notifikationer, og én af de apps, jeg bruger allermest, er ”Far-appen”.

Det er helt klart en app som jeg vil anbefale alle kommende fædre at de får. De 25,-, som den koster, er virkelig godt givet ud. Udover at man kan følge med i udviklingen af sit barn i maven, så giver den også gode råd til hvordan man kan hjælpe sin partner og selvfølgelig også hvad man selv skal være opmærksom på. Det fede er også, at når babyen så er kommet til verden, ja – så er der tips & triks til hvordan man kan få en fantastisk hverdag med sit nyfødte barn. Og hvis der er nogle ting som Merethe snakker om og der f.eks er et ord som jeg ikke forstår, så kan jeg bare slå op i en minipalør. Fuldstændig som at være på ferie 🙂 Som folkene bag siger, så er det en app der er skrevet i et sprog så mænd kan forstå det. Så ”thumbs up” herfra!

I dag stod der i far-appen, at 3. trimester kan samlignes med 3. uge af Tour De France. Det er nu at slutspurten sættes ind! Og ja, der er virkelig ikke længe til nu. Vi glæder os mere og mere for hver dag der går, og Merethe er så smuk med hendes fine babymave ♥

Husk at 4. del af ”Vores Fertilitetsrejse” kommer i morgen 🙂

Ha’ en dejlig aften!

Kærlig hilsen

Michael – Den Gravide Far

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *