Blogindlæg

Bli’r jeg mon en god far?!

Herhjemme elsker vi tirsdage! Det er nemlig i dag, at der kommer nyt afsnit af ”Velkommen Til Verden”, ”Landmand Søger Kærlighed” og ”Gutterne På Kutterne”! Faktisk er det den bedste tv-dag, der findes, hvis du spørger mig 🙂

Her til eftermiddag har Merethe været sammen med nogle andre gravide, som hun har mødt i en terminsgruppe på Facebook! Det glæder jeg mig godt nok til at høre om når hun kommer hjem. Jeg synes virkelig, at det er fedt at de i gruppen har fået stablet sådan et møde på benene, så de alle sammen har nogle at dele erfaringer med.

Kender du det – at der er noget du virkelig ønsker dig, mere end alt andet i verden?! Det kan være, at du gerne vil have et nyt fjernsyn til stuen… Det kan også være, at du er blevet enig med dig selv om, at du gerne vil have en hund. Du vælger at spare op til dét du ønsker dig, og på forhånd har du læst alt hvad der er at læse, set videoer, ja, sat dig 100% ind i hvad dit ønske indebærer. Selvom man ikke kan samligne dét, at få et barn med ovenstående, så synes jeg faktisk alligevel godt at man kan – i hvert fald lidt 🙂

Jeg har ikke tal på hvor mange hjemmesider jeg har læst igennem med gode råd om dét at få børn, eller for den sags skyld, hvor mange youtube videoer jeg har set om emnet. Men uanset hvad, så tror jeg på ingen måde at man kan forberede sig på det, som kommer til at ske, når Loui melder sin ankomst. Jeg vil ikke sige at jeg er bange, nok mere nervøs. Jeg glæder mig enormt meget og så er jeg bare mega spændt på det hele. Jeg er sikker på, at det er en naturlig reaktion for kommende førstegangsforældre, for man kan jo godt sidde med tanken og forestillingen om, at ”vi bliver bare de bedste forældre”, og det er jeg virkelig også sikker på, at vi gør.

I dag sad jeg og tænkte over spørgsmålet: ”Bli’r jeg mon en god far?”!

Men hvordan defineres en god far egentlig?! Da jeg selv var barn så jeg enormt meget op til min far, (ja, det gør jeg nu stadigvæk) 🙂 Jeg var så stolt af min far, og jeg kan huske, at når jeg stod i skolegården og skændtes med én fra klassen og der så blev sagt sætningen: ”Min far kan banke din far!”, så begyndte jeg altid at græde, for der var sgu ingen, der skulle banke min far! Men helt ærligt, så vidste jeg jo inderst inde godt, at MIN far var stærkere end hans 🙂

Jeg tror at det er naturligt for kommende fædre at have den tanke, at når de selv får børn, så skal de også lave alle de ting med deres børn, som deres egen far gjorde med dem! Jeg har i hvert fald en del barndomsminder fra mine forældre, som jeg gerne vil føre videre. Jeg kan huske, at jeg engang holdt børnefødselsdag, og mine forældre havde arrangeret en stor skattejagt i haven. Og hvem tropper så op, klædt ud som pirat, for lige at gøre det hele meget mere spændende? Det gør min far! Jeg kan 100% se mig selv i den rolle. Jeg ved, at det er sådan nogle små ting som ens børn vil huske for altid, så derfor er der ingen tvivl om at Loui også skal have sådan nogle oplevelser når han holder børnefødselsdag!

Jeg blev totalt blød i knæene den anden dag, da jeg var ude og vaske bil og der stod en far med sin lille søn og ventede på, at deres bil var færdig i vasken. For noget af det, jeg faktisk glæder mig allermest til, er når Loui bliver stor nok til at han kan komme med ud og vaske bil 🙂

Der er ingen tvivl om, at Loui kommer til at mærke alt min kærlighed og at jeg vil gøre alt for at gøre ham stolt og egentlig bare være den bedste far i hele verden ♥

Ha’ en dejlig aften!

Kærlig hilsen

Michael – Den Gravide Far

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *