Blogindlæg

Elefanten er mit yndlingsdyr!

Så blev det lørdag og Merethe skal ud og synge i aften, og der er blevet slappet af så mor og baby er klar til aftenens strabadser.

Vi startede dog dagen med at sortere lidt i alt det hjemmestrikkede tøj, vi har fået af min farmor. Jeg tror faktisk, at vi er ved at være rigtig godt med på tøjfronten. Vi har dog snakket om, at vi i morgen vil en smut ud og købe noget uldtøj til Loui. Det er jo en vinterbaby, så vi skal sørge for, at han ikke kommer til at fryse sin lille krop. Nu mangler vi ”kun” en del af de praktiske og store ting.

I torsdags fik vi Louis første autostol til bilen. Det var en helt fantastisk følelse, men samtidig også et lille ”wake up call” -at nu er det ved at være tæt på! Jeg tror allerede, at jeg har læst manualen til babystolen omkring 20 gange, så nu er jeg vidst endelig ved at have fundet ud af at indstille den rigtigt. Jeg er sikker på, at det bliver den vildeste oplevelse når vi står på sygehuset og skal have vores baby med hjem for første gang. Vi blev i dag enige om, at vi snart vil gøre tasken klar til sygehuset – ja man kan jo aldrig vide hvornår Loui vælger at komme til verden, og det handler vel alt sammen om at være forberedt mest muligt inden, selvom man vel aldrig helt kan forberede sig på dét, der venter 🙂

Jeg sad og kiggede gamle børnebilleder i formiddag, og hold da op hvor minderne bare væltede frem. Det fik mig sådan til at tænke på, hvor meget jeg glæder mig til at vi skal give Loui gode oplevelser, så han selv kan sidde, når han bliver ældre, og tænke tilbage på en masse sjove ting som han har oplevet igennem hans barndom med sin mor og far. Det fik mig også til at tænke på hvor vigtigt det er at huske at tage billeder! Det er selvfølgelig blevet væsentlig nemmere, nu hvor man har kammeraet med sig hele tiden i sin telefon, men jeg synes nu også at der var noget charmerende over de fremkaldte billeder fra ens egen barndom. Vi valgte for noget tid siden at købe en HP Spocket. Det er en lille printer, som kan tilkobles ens telefon og som fremkalder billeder med det samme, og så er det på fotopapir, hvor der på bagsiden er klister, så man kan klistre dem i en mappe eller hvor man nu vil. Vi har dog aftalt, at vi også vil have fremkaldt de kommende billeder, som vi tager af Louis barndom, i almindelig billedformat. Planen er nemlig, at vi vil lave en mappe til Loui, som han kan få når han bliver stor, med alle billeder fra Merethes graviditet. Lige fra de første scanningsbilleder og så med billeder af hele familien.

Ved at sidde og kigge billeder, slog det mig også hvor mange personer, jeg gerne ville have haft der skulle opleve, at vi får børn. Jeg faldt bl.a. over et billede af min oldemor, som virkelig betød så meget for mig. Hun var der altid for mig, og noget af det bedste jeg vidste, når jeg var på ferie hos min farmor og farfar, var når turen gik op for at besøge min oldemor. Da jeg blev ældre kunne jeg så selv tage min cykel op til hende, hvilket jeg gjorde flere gange i løbet af mine ferier i Skive, hvor min farmor og farfar jo bor. Vi havde et bånd som ingen andre, og selvom det er over 15 år siden, at hun døde, så tænker jeg på hende næsten dagligt. Hun er skyld i at mit yndlingsdyr er elefanter, og af samme årsag har jeg 3 elefanter på mit skrivebord. En stor én, som jeg har arvet af hende, og 2 små, som jeg selv har købt, og som symboliserer min oldemor og jeg. Jeg ville sådan ønske at jeg kunne vise hende vores lille søn, når han kommer til verden. Men mon ikke at hun sidder deroppe og kigger med, den dag det sker ♥

Ha’ en dejlig lørdag!

Kærlig hilsen

Michael – Den Gravide Far

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *