Blogindlæg

Bare han nu ikke bliver tonedøv!

Musik har altid fyldt enormt meget i mit liv. Både min farfar og far har spillet i postorkester, og det har altid været naturligt at vi har spillet musik når vi har været samlet. Der findes så mange billeder hvor jeg står og spiller guitar, imens min farfar sidder og spiller harmonika eller tuba. Min mor og far fik også ofte lov til at være publikum når jeg havde fundet på en sang, der skulle synges. Jeg tvivler på, at det lød særlig godt dengang – men jeg er sikker på, at jeg var rigtig sød alligevel 🙂

Da jeg gik i fritidsordning havde vi en ”Karaoke aften” hvor jeg sang John Mogensen sange. Det endte faktisk med, at jeg en søndag formiddag varmede op for Jodle Biger på torvet i Nr. Sundby, udklædt som John Mogensen.

I 9. Klasse valgte jeg at tage på musikefterskole, og nu arbejder jeg til daglig som radiovært og er musikproducer. Så musikken fylder stadig meget i min dagligdag.

Derfor var det ekstra fedt, at jeg i sin tid mødte Merethe og at hun selv er musiker. Nu arbejder vi begge med musik, og det betyder også, at der er mange spillejobs i løbet af et år. Merethe spiller hendes sidste job i november inden hun går på barsel. Jeg har mit sidste spillejob i år den 26 december, og jeg må indrømme, at jeg er liiiiiiidt spændt, for det er ikke særlig langt fra Merethes termin. Faktisk kun 1 uge! Heldigvis er det ikke længere end 60 min. jeg skal spille, og hvis Merethe skulle ske at gå i fødsel før tid, ja så tager det kun 20 minutter at komme hjem 🙂

Vi gør rigtig meget ud af at spille musik for Loui imens han ligger inde i Merethes mave. Vi har læst, at hvis man synger den samme sang for ham hver dag, så er der står chance for at han kan genkende den når han kommer ud. Det store spørgsmål er så bare hvilken sang, der skal være hans kendingsmelodi?! Vi sad i bilen og snakkede om det i sidste weekend, hvor vi bl.a. snakkede om ”Du er min øjesten”. Det er en sang, som betyder rigtig meget for mig. Da jeg var lille sang min farmor den altid for mig. Det gør hun faktisk stadig, når chancen byder sig 🙂 Min farmor og farfar havde også skrevet sang på netop denne melodi til vores bryllup, så det er en sang, der betyder meget for både Merethe og jeg.

Uanset hvad, så bliver der spillet meget musik for Loui imens han er i maven. Han hører jo f.eks. Merethe synge hele aftenen på spillejobbet i dag. Og med alt det musik, han bliver præget af, både under og efter graviditeten, ja så må han vel blive en vaske ægte musiker. Der er i hvert fald ingen risiko for, at han bliver tonedøv – Forhåbentlig?! Det vigtigste er selvfølgelig, at han er sund og rask, men det er vel alle forældres drøm. -At ens børn ligner én selv, når de kommer til verden ik?!

Men HEY – hvis han kan høre Merethe synge, så kan han vel også høre hvor HØJT hun snorker lige i øjeblikket imens hun er gravid?! Stakkels Loui (og Louis far) 🙂

Ha en dejlig lørdag!

Kærlig hilsen

Michael – Den Gravide Far

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *