Blogindlæg,  Louis Værelse

Et puslebord er ikke bare et puslebord!

Som jeg tidligere har skrevet, har Merethe og jeg valgt og lave mange af tingene til Louis værelse selv, for at sætte vores eget præg på det, og fordi at hans værelse gerne må være lidt specielt.

I starten var jeg dog lidt skeptisk og nervøs over det, da jeg bestemt ikke er ”gør det selv”-typen, Men jeg må da indrømme, at indtil videre er det gået rigtig fint. Jeg har da alle fingrene endnu 🙂

Da vi skulle lave Louis puslebord var vi godt nok i tvivl om hvilken type bord vi ville lave.

Vi brugte en hel eftermiddag i IKEA, hvor vi prøvede at kombinere forskellige bordplader med bordben.

Jeg splittede næsten hele udstillingen ad for at kunne få visualiseret vores ide. Vi blev enige om, at det ikke fungerede, og ja – jeg måtte pænt rydde op igen 🙂

En dag fik jeg et nyhedsbrev på mail, hvor der var en annonce for noget børnetøj. Dér havde de valgt at lave et puslebord af træ-traller. Jeg var solgt med det samme! – SÅDAN et skal vi bare have!

Jeg gik i noget tid med tankerne oppe i hovedet om, hvordan jeg kunne lave det puslebord selv, for efter en del tid på nettet kunne jeg godt regne ud, at hvis det skulle købes færdiglavet kunne det blive en rigtig dyr løsning.

Vi valgte derfor at køre i Bauhaus for at købe de forskellige materialer, som vi skulle bruge til puslebordet.

Jeg havde allerede hjemmefra sat mig ind i hvad de forskellige dele hed, så ja – jeg var i topform (troede jeg)! Vi gik hele butikken igennem for at finde de her traller, som vi jo skulle bruge, og endte til sidst helt nede i trælasten. Jeg gik hen til receptionen!

Jeg tror, at ham bag disken godt kunne fornemme, at jeg SLET ikke havde styr på det, da jeg sagde til ham: ”Hej… – øhm, kan du fortælle mig hvor jeg kan finde nogle traller?”. Han kiggede spørgende på mig og sagde: ”Traller?!”. ”Ja… du ved, sådan nogle træ-nogen til at lave møbler og blomsterkasser af!”.

Allerede dér kunne jeg godt fornemme, at min mandighed og selvtillid blev pillet stille og roligt fra hinanden.

Langt om længe forstod han hvad jeg mente og sendte os ned i haveafdelingen, hvor de var.

Efter en laaaaang gåtur fra trælasten til haveafdelingen, med indlagt pause til Merethe på en skammel, fandt vi trallerne! Vi valgte også at købe en mindre tralle, som vi kunne bruge som hylde ovenover puslebordet. Vi købte to træbukke til bordet, som trallerne kunne spændes fast på, så puslebordet kan justeres i højden.

Da vi kom hjem fra Bauhause gik jeg straks i gang med byggeriet af Louis puslebord.

Efter en længere udregning og en omgang sved, frustration, og tårer kunne jeg stolt hente Merethe og vise hende Louis nye puslebord 🙂

Lidt stolt ”Håndværkertype” må man gerne være engang imellem 🙂

Ha en dejlig aften.

Kærlig Hilsen

Michael – Den Gravide Far

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *