Blogindlæg

Må jeg se din billet, far?

Jeg kan huske, at mine forældre for nogle år siden sagde til mig: ”Michael, husk at gem dit legetøj, så dine egne børn kan lege med det når de kommer til verden!”. Og hvor er jeg glad for, at jeg lyttede til dem 🙂

For noget tid siden var jeg en tur på loftet, for at lede efter noget, og i samme ombæring fandt jeg min gamle Brio-togbane og alle mine gamle biler. Hvor var det bare fantastisk at se det hele igen, og jeg skal da heller ikke lægge skjul på, at det kriblede i fingrene for at få lov at lege med det igen, og sige ”wrom wrooom” -lyde og køre hen af gulvet med min gamle ”Polizei” bil som jeg fik af min dagplejemors mand, eller mine gamle biler, som jeg har fået af min far, som han legede med da han var dreng.

Jeg kunne ikke lade være med at blive lidt rørt over det. Der var en masse minder fra min egen barndom, som ramte mig, men det slog mig også hvor meget jeg glæder mig til at jeg kan vise Loui mit gamle legetøj, og fortælle ham, at den store grønne lastbil er fra Sverige, eller at den lille gule peugeot var hans fars ynglingsbil. Hvis han vil, må han få det hele, så han kan lege med det.

Jeg glæder mig også til, at vi sammen skal samle Brio-togbanen og Loui må selvfølgelig bestemme, om det skal være en lille togbane vi laver, eller om vi skal finde den helt store frem med 2 forskellige broer, perron, huse og en kranvogn. Uanset hvad han vælger, er jeg sikker på, at vi sammen kan komme til at bruge en masse tid på at lege med det.

Jeg kan huske fra min egen barndom, at jeg på et tidspunkt fik en af min fars gamle bamser. Den var mit yndlings legetøj i mange år, men det var desværre ikke én, som jeg kunne gemme, da den gik i stykker efter lang tids tro tjeneste. Jeg fik også på et tidspunkt et gammelt indianertelt, som min far vandt i en konkurrence da han var dreng. Jeg ELSKEDE det lille gule telt med rød top 🙂 Hvis vejret var godt og mine forældre ikke kunne finde mig – ja så skulle de blot kigge ude i haven, og så ville jeg næsten med garanti altid være ude i teltet. Desværre er det heller ikke et, som jeg har mere.

Jeg håber, at mit gamle legetøj kan have samme effekt på Loui, som det havde på mig, for det bliver SÅ FEDT når Loui og jeg skal lege med bilerne og togbanen, og han så kan kigge på mig og sige ”Hov hov – må jeg se din billet far”.!

Ha en dejlig tirsdag <3

Kærlig hilsen

Michael – Den Gravide Far

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *