Blogindlæg

Delmål og 3 måneder til jul!

Så blev det mandag – og hvilken dejlig én, der er nemlig kun 3 måneder til juleaften 🙂

Jeg elsker jul og jeg elsker tiden op til, hvor man rigtigt kan få lov til at hygge lidt ekstra igennem.

Men nok om jul – i hvert fald for nu! Når vi rammer december måned starter vi op med julehyggen for alvor 🙂

Udover, at der er 3 måneder til jul, så er dagen idag også en lidt speciel dag for os. Der er nemlig præcis 100 dage til, at Merethe har termin! Det er selvfølglig kun hvis Loui vælger at ligge sin ankomst på terminsdatoen. Jeg har en mavefornemmelse, der siger mig, at han kommer til verden lidt før. -Så længe at han bare kommer på sin fødselsdag, så er det fint for os! 🙂

Hvem ved… Måske det bliver nytårsaften… Eller måske den 29/12, hvor vi sidder til mine forældres runde fødselsdag med fint mad og en masse gæster. Uanset hvilken dag han vælger, så glæder vi os rigtig meget.

Generelt syntes jeg, at Merethes graviditet går hurtigt. Tiden er simpelthen gået så stærkt og ventetiden har på ingen måder føltes lang, indtil videre. Det har ikke føltes som dengang man selv var dreng, hvor man glædede sig til sin fødselsdag eller juleaften. (Hov – nu nævnte jeg jul igen, sorry) 🙂

Jeg tror, at der er flere grunde til dette. Dels at jeg er blevet ældre end dengang (selvfølgelig), men også fordi, at der er så mange ting vi skal have styr på, inden Loui kommer ud i verden. Der er lægebesøg, scanninger, jordemoderbesøg og selvfølglig diverse babyindkøb, der skal klares.

Hver gang der er noget vigtigt, eller noget som jeg glæder mig til, ja så betragter jeg det som et delmål. F.eks. hvis Merethe og jeg har en aftale med nogen, så er det et delmål. Hvis vi skal til scanning, så er det et delmål osv. Når det er overstået, ja så kan man se frem til det næste, og i sidste ende er ”ventetiden” bare gået og vi står på sygehuset hvor Merethe skal føde!

Jeg føler i hvert fald, at det er med til at ventetiden til alt dét, man glæder sig til, ikke føles så lang. Så hvis du syntes at ventetiden til alt det gode i livet er lang, så kunne du jo prøve og tage ét delmål af gangen <3

Fik jeg sagt at der er 3 MÅNEDER TIL JUL ??!! 🙂

Ha en dejlig aften.

Kærlig Hilsen

Michael – Den Gravide Far

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *