Blogindlæg

Far skal ha’ en søn!

Lige siden Merethe og jeg blev enige om, at vi gerne ville have børn, var vi ikke et sekund i tvivl om, at vores første barn blev en dreng. Ja, faktisk var vi så sikre, at vi allerede for 5 år siden vidste, at han skulle hedde Loui 🙂 –Og det er en dreng!

Der er dog rigtig mange i vores omgangskreds, der har spurgt os: ”Hvad gør i, hvis han ikke ligner en Loui?” Hmm – ja det er selvfølgelig rigtigt nok, men jeg tror dog at navnet ligger så meget i vores underbevidsthed allerede, at det vil være meget svært for os at lave om. Jeg tror, at navnet ”Loui” er blevet et symbol for hele vores fertilitetsrejse. -Men hvis det havde været en pige, var det selvfølgelig noget helt andet.

Inden vi vidste, at det var en dreng, havde vi faktisk allerede været ude og købe det første stykke tøj, -en blød bamsedragt med ører på hatten! Jeg tror at vi begge havde tanken – Den kan bruges til både piger og drenge, hvis det nu viste sig, at alle vores fornemmelser tog fejl, og at det var en pige.

Min farmor har, siden at vi fortalte dem at vi prøvede at få børn, strikket en masse babytøj, og fordi at vi fortalte, at vi var sikre på, at det var en dreng, har hun selvfølgelig strikket det meste af det i flotte drengefarver. Så lettelsen var stor, da jeg efterfølgende kunne ringe til hende og fortælle, at det strikkede tøj ikke skulle travles op igen 🙂

Selvom vi ”vidste”, at det var en dreng, bestilte vi alligevel tid til en kønsscanning for at være helt sikre. Jeg kan huske, at jeg nogle dagen inden scanningen havde en drøm, hvor jeg sad med en lille pige på skødet. Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at det var vores datter jeg sad med. Og det gjorde, at jeg faktisk havde en mavefornemmelse op til scanningen – Er det nu en pige?

Jeg fortalte det også til Merethe, men hun var stadig 100% sikker på, at det var Loui, der boede i hendes mave.

Da vi kom ind til scanningen blev vi taget imod af den sødeste jordemor, som skulle finde ud af, hvem der gemte sig i Merethes mave. Det føltes som en evighed imens jordemoderen nærstuderede billederne fra alle vinkler – lidt ligesom når man sidder efter en eksamen og venter på karakteren. Meeeen, vi havde da fået øje på hans –øhmmm, ”lårben” så snart at jordemoderen satte scanneren på maven. Pludselig udbrød hun – Ja ved i hvad, det er en dreng i skal have.

Det var en fantastisk følelse, der ramte os begge – tænk sig at vores fornemmelse blev til virkelighed!

Loui – vi glæder os til at møde dig <3

Kærlig Hilsen

Michael – Den Gravide Far

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *