Blogindlæg

Mere end bare et logo

Jeg har mange tatoveringer og de har alle hver deres historie, men den seneste tatovering jeg har fået er dog den med den mest personlige bag. Det er faktisk også mit logo her på siden 🙂

Ideen startede med, at min kone tegnede den på vores opslagstavle i køkkenet. På det tidspunkt var den ikke tænkt som en tatovering til mig, men blot “fyld på tavlen”. Jeg gik og tænkte lidt over det, og blev enig med mig selv om at den egentlig ville symbolisere vores historie rigtig godt.

Heldigvis fik jeg taget et billede af den på min telefon inden at tavlen blev vasket ren, og i lørdags fik jeg tegningen foreviget på min arm hos Mylle fra Trash Tattoo i Grenaa 🙂 Jeg ELSKER den! 🙂

Ha en dejlig dag!

Kærlig Hilsen

Michael – Den Gravide Far

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *